Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΥ



logo final.jpg Πόντου 27, 14564 Κηφισιά. Τηλ.: 210 6255563 / 6944 628180
                                                            e-mail: nanagnostatos@gmail.com , Φαξ: 210 6255569

                                                                                    Κηφισιά, 18 Μαρτίου 2014
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
Οι συμπολίτες μας της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, να γνωρίζουν ότι:
·      Με Δήμαρχο Αναγνωστάτο, κορυφαίος στόχος μας ως Δημοτική Αρχή είναι να επικρατεί στη Δημοτική Αρχή το ήθος, η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα, έτσι ώστε να εμπνεύσουμε σεβασμό και εκτίμηση στους δημότες μας, για δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
·      Με Δήμαρχο Αναγνωστάτο, τον ίδιο σεβασμό και εκτίμηση θα εμπνεύσουμε ως Δημοτική Αρχή, αν δεν χρειαστεί να επιβάλλουμε, και στην Κυβέρνηση, ώστε να μην διανοείται να αποφασίζει για τον Δήμο μας χωρίς την έγκρισή μας αφ’ ενός και να διεκπεραιώνει κάθε δίκαιο και λογικό αίτημά μας αφ’ ετέρου.
·      Με Δήμαρχο Αναγνωστάτο, θα ελαχιστοποιηθεί αν δεν εξαλειφθεί η ανεργία στο Δήμο μας. Ως Δημοτική Αρχή θα προωθήσουμε την ανθρώπινη αλληλεγγύη σε όλους τους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα στους νέους μας, αφού έρθουμε σε επαφή με τους επιχειρηματίες  ώστε να έχει δουλειά ο Κηφισιώτης νέος, ο ΝεοΕρυθραιώτης νέος και ο Εκαλιώτης νέος, ακόμη και ως ελάχιστη ανταπόδοση της όποιας υποβάθμισης συντελούν με τις δραστηριότητές τους στο Δήμο μας.
·      Με Δήμαρχο Αναγνωστάτο, σας υπόσχομαι ότι το γραφείο του Δημάρχου θα μεταφερθεί στο ισόγειο με ανοιχτές τις κουρτίνες, ώστε ο συμπολίτης μας πρώτα να βλέπει τον Δήμαρχό του και μετά να πηγαίνει στον Αντιδήμαρχο ή άλλον υπηρεσιακό παράγοντα.
·      Με Δήμαρχο Αναγνωστάτο και ως Δημοτική Αρχή, οι υπηρεσίες του Δήμου θα συνεργάζονται με τους συμπολίτες μας για το καλό της πόλης και το αμοιβαίο καλό συμπολίτη και Δημοτικής Αρχής. Δηλαδή δεν θα έχουμε πράξεις εκδικητικής εμπάθειας και ανταγωνισμών με τους συμπολίτες μας, αλλά συνεργασία με αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό.
Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε.
                                                                                       Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου